Opening, verslag

  • 0

Opening, verslag

Verslag opening hondenspeelveld tussen de A73 en de Marjolein in Landweert
Zondag 2 november is het tweede hondenspeelveld in Venray geopend. Een zonnige ochtend zorgde ervoor dat er veel hondenliefhebbers waren, om samen met de sponsoren de opening door burgemeester Hans Gilissen bij te wonen. Met de tent van het wijkteam, de slingers en ballonnen en niet te vergeten de overheerlijke koffie van het Stekske, en de vele honden was het een gezellige drukte.
Tijdens de officiële opening werd nogmaals door zowel de burgemeester als Monique Janssen aangehaald hoe fijn het is het om de resultaten van de samenwerking tussen het Wijkteam, de gemeente en het Wijkplatform Landweert, concreet te kunnen zien in de praktijk. De korte lijntjes en het daardoor snel kunnen handelen, problemen oplossen, wordt door de initiatiefnemers van de Hondenspeelvelden Venray als uitermate prettig ervaren.
Buiten het Wijkteam, Wonen Limburg en het Wijkplatform, hebben vele sponsoren dit tweede speelveld mogelijk gemaakt. Onder andere een speciaal ontworpen bank van Van Ophoven en niet te vergeten de bijdrage van Hans van de Winden van de DierenDokters Venray. Die zelfs met zijn nieuwe pup van een paar weken oud de opening heeft bijgewoond. Wat een feest en wat een ultieme plek voor sociale interactie tussen de viervoeters en niet vergeten de baasjes.
We hopen dat iedereen er volop van gaat genieten. Eindelijk hebben onze trouwe viervoeters de mogelijkheid om in een veilige omgeving te spelen en te rennen, en goed te kunnen socialiseren. Zonder een last te zijn voor voetgangers, fietsers, kinderen en het verkeer.
En wij baasjes kunnen met een gerust hart toe kijken en genieten.
Monique Janssen.

Opening door burgemeester Hans Gilissen en initiatiefneemster Monique Janssen.


Leave a Reply