Meet & greet op zondag 30 november 11.00 uur

  • 0

Meet & greet op zondag 30 november 11.00 uur

Zondag 30 november om 11.00 uur organiseren we een meet & greet voor onze honden op het hondenspeelveld op het Vincent van Gogh terrein. Een leuk moment om weer een grotere groep honden bij elkaar te krijgen. We zorgen dit keer voor koffie en mooi weer .

http://hondenspeelveldvenray.nl/?page_id=44

We hebben gemerkt dat door de wat afgelegen locatie van het Vincent van Gogh-hondenspeelveld, veel baasjes achter elkaar het veld bezoeken in plaats van tegelijkertijd. Door nu te starten met een vast tijdstip op zondag, verwachten we het aantrekkelijker te maken het veld te bezoeken. Komt allen zondag en als je erbij bent, geef een like op dit bericht, dan hebben we een beeld hoeveel koffie we moeten zetten!


Leave a Reply